Redactie

Content

Onze redacteuren beschikken over ruime journalistieke ervaring. Vanuit hun expertise bepalen zij de nieuwswaarde van jouw boodschap en bewaken die vervolgens ook. Zelfs als je geen specifiek nieuws hebt, zoeken zij een redactionele insteek om jouw merk en product onder de aandacht te brengen. Ze weten welke journalistieke weg je het beste kunt inslaan en haken in op trends en ontwikkelingen.

Onze redacteuren ontwikkelen content zoals de media die zelf zouden schrijven. Persberichten, achtergrondverhalen, uitnodigingen, teksten voor internetsites, blogs en nieuwsbrieven: elke uiting wordt met focus op de gekozen doelgroep geschreven. Zo is de kans het grootst dat jouw bericht wordt overgenomen door een journalist of blogger.

Met deze insteek als basis stellen we als pr bureau een team van specialisten samen (redacteuren, online- en mediaspecialisten en communicatieadviseurs) voor een uitgekiende contentplanning. Een kalender met hoogtepunten, aandachtspunten, introducties, nieuws en inhakers. Altijd leidend bij het verder invullen van die content is de rode draad, die we bepaald hebben aan de hand van ons Merk Essentie Model. Zo zorgen we aanhoudend voor herhaling van jouw belangrijkste boodschap en de nadere ondersteuning en illustratie ervan.


Extern

Onze redacteuren zijn niet allemaal bij ons in dienst. Juist door te werken met gespecialiseerde journalisten, die bijvoorbeeld ook voor het AD of de NOS schrijven, zorgen we ervoor dat onze journalistiek altijd scherp blijft en niet afvlakt.


Eindredactie

Voorts hebben we een hele sterke eindredacteur, die alle teksten naloopt op correct Nederlands en de juiste spelling. En zaken zo nodig nog net iets helderder formuleert.