Online veiling hout- en metaal-bewerkingsmachines en rollend materieel Jan Kuipers Nunspeet


PERSBERICHT

12 april 2022, Nunspeet

Wegens de herstructurering van hout- en metaalbewerkingsbedrijf Jan Kuipers Nunspeet wordt overtollig materieel voor zwaar productiewerk geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. Onder meer hout- en metaalbewerkingsmachines, rollend materieel, gereedschappen, voorraden en kantoorinventaris komen onder de digitale hamer. De veiling is op dit moment geopend voor biedingen en sluit op vrijdag 22 april 2022 om 14:00 uur.

Overal in de openbare ruimte – van stadsbeeld tot groengebied – kom je producten van Jan Kuipers Nunspeet tegen. Jan Kuipers is al tientallen jaren een toonaangevende naam in hoogwaardig straat­meubilair. Het assortiment strekt zich uit van internationaal succesvolle fietsparkeer­systemen tot banken en overkappingen, en van compacte bouwelementen tot complexe beglazings­constructies.

‘Goed onderhouden en volledig operationeel’
Nu de focus van Jan Kuipers Nunspeet op fietsparkeersystemen en inrichting van de buitenruimte komt te liggen, biedt hij een deel van zijn bedrijfsmateriaal voor de zwaardere metaal- en hout­bewerking aan in een online veiling bij Troostwijk Auctions. Onder meer een vorkheftruck, een afkortcirkelzaagmachine, een spuit- en droogmachine, een hangbaansysteem, een vlakbank, een werkbankslijpmachine en een breedbandschuurmachine worden geveild. Maar er is meer! Klik hier om alle 421 kavels te bekijken.

De veilingmeester zegt het volgende over de veiling: “Omdat het hier om een bedrijf gaat dat volledig in productie is, zijn alle materialen goed onderhouden en volledig operationeel. Na de beslissing om sommige productieonderdelen af te stoten of uit te besteden, heeft het bedrijf ervoor gekozen om veel items te veilen. Het materiaal kan voor een tweede ronde nog jaren mee. Kopen op deze veiling is daarom een perfecte investering voor nieuwe gebruikers uit binnen- en buitenland die nog jaren plezier kunnen hebben van deze machines van diverse topmerken.”

Over de veiling
De online veiling van de hout- en metaalbewerkingsmachines, rollend materieel, gereedschappen, aanhangwagens, voorraden en kantoorinventaris van Jan Kuipers Nunspeet is op dit moment geopend voor biedingen. Op vrijdag 22 april 2022 sluit de online veiling om 14.00 uur. Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op dinsdag 19 april 2022, van 9:00 uur tot 12:00 uur. Locatie: Industrieweg 20, 8071 CT in Nunspeet.Klik hier voor alle details over deze veiling.

Over Troostwijk Auctions
Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 657.500 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 167 landen.

Meer over Troostwijk op de website en op LinkedInTroostwijk bedrijfsprofiel