Massief houten schuifdeur met natuurlijke uitstraling

Zelf simpel een schuifdeur plaatsen met Intersteel

PERSINFORMATIE

Rhenen, 22 juli 2021

Minimalistische of industriële trends in interieurs zie je momenteel terug in veel woningen. Voor wie houdt van eerlijke materialen met een natuurlijke uitstraling is er nu de massief houten DIY (do-it-yourself)-schuifdeur Legno. Met deze schuifdeur kunnen ruimtes worden afgescheiden of kan ruimte worden bespaard, passend in de stijl van een ‘natural chic’ interieur.

De massiefhouten Legno-deur wordt gecombineerd met een zwart ophangsysteem inclusief bijpassende schuifdeurkom en handgreep, en is beschikbaar in drie versies; Basic, Wheel of Classic. De deur is gemaakt van MDF en daarna wit gegrond, zodat er volop vrijheid is om de deur aan ieders individuele stijl en smaak aan te passen.

De Legno-schuifdeur is nieuw in het assortiment van Intersteel. De afmetingen van de schuifdeur zijn 211,5 cm hoog en 93 cm breed. De deurdikte is 38 mm. De ‘doe-het-zelf’ set is inclusief schuifdeursysteem en de bijpassende schuifdeurkom en handgreep. Het stalen ophangsysteem is voorzien van zwarte poedercoating. De deurstoppers, afstandhouders en de vloergeleider – nodig voor een goede geleiding van de schuifdeur – worden meegeleverd. Net als het bevestigingsmateriaal en een uitgebreide montagehandleiding.

Eerder introduceerde Intersteel de Cubo-schuifdeur – een deur met zwart aluminium profielen en een strakke industriële look. Deze DIY-schuifdeur heeft een open uitstraling door de vier eenvoudig te monteren glaspanelen die naar wens met transparant of met matglas worden geleverd. De Cubo-deur wordt geleverd met een stalen ophangsysteem, voorzien van een matzwarte poedercoating en vanzelfsprekend wordt ook al het bevestigings­materiaal en een uitgebreide montage­handleiding meegeleverd.

Prijzen van een DIY-schuifdeurset variëren van € 399,- tot € 539,-

Over Intersteel
Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: Modern & Strak, Landelijk & Klassiek of Vintage & Retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer-ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl en op: https://olivari-by-intersteel.com/

Meer van Intersteel

Intersteel website Intersteel bedrijfsprofiel