Een warme jas voor de badkuip met JACKOBOARD® WABO

29 maart 2022

JACKOBOARD® introduceert voor badkamerprofessionals JACKOBOARD® Wabo. Een nieuwe 100% waterdichte oplossing voor een snelle en eenvoudige bekleding én isolatie van badkuipen.

Wabo bouwelementen
De Wabo bouwelementen zijn verkrijgbaar in drie formaten en zijn daardoor inzetbaar bij elke mogelijke samenstelling en voor elk type badkuip. Bovendien kunnen de panelen, dankzij de geïntegreerde en verstelbare poten, op de gewenste hoogte worden ingesteld en indien nodig ook worden uitgevlakt, bijvoorbeeld bij een ongelijke vloer.

Eenvoudige installatie
De installatie is eenvoudig. Dankzij de lichtheid van het materiaal, geëxtrudeerd poly­styreen­­schuim (XPS), kan men makkelijk en moeiteloos afmetingen opnemen en de elementen op maat snijden met een breekmes. Ook de ombouw van een inspectieluik is op een gebruiksvriendelijke manier te integreren.

Direct af te werken
JACKOBOARD® beschikt voor alle assemblagefasen van elk project over speciale accessoires, zoals afdichtingstape en lijm. De laatste stap is de afwerking van de badrand. Dankzij de waterafstotende kern van het geëxtrudeerd polystyreen­schuim (XPS) en de speciale coating aan beide zijden, kunnen de samengestelde panelen direct worden betegeld, geplamuurd en bepleisterd. Het resultaat is een volledig gepersonaliseerde badkuip die voorzien is van een stabiele en waterdichte badrand.

Technische aspecten in een notendop
Waterafstotend geëxtrudeerd polystyreenhardschuim met speciale coating aan beide zijden.

Lichtgewicht: ca. 3-6 kg/m

Dikte: 30 mm

Afmetingen: 1.770 x 600 mm, 2.100 x 600 mm en 900 x 300 mm

Geschikt voor ruimten met hoge luchtvochtigheid (EB/EB+/EC)

Voor meer informatie: www.jackon-insulation.nl

Bedrijfsprofiel Jackon