Ambitieuze webshop verlangt fulfilmentbedrijf dat snel kan schakelen

Montapacking koopt nieuw distributiecentrum en verstuurt een dag na de overdracht al de eerste producten

PERSBERICHT

Gorinchem, 14 juni 2021

Een groot deel van het fulfilment voor de Jamani Group wordt al sinds 2013 door Montapacking uitgevoerd. Twee weken geleden werd deze samenwerking opnieuw voor enkele jaren bekrach­tigd, maar kwam er wel een heel bijzonder verzoek op tafel: naast de vestigingen van Montapacking in Breda en Veen was een derde distributiecentrum voor de Group ultrasnel nodig. Edwin van der Ham, directeur van Montapacking, zegt daarover: “Bij dat soort uitdagingen stropen we onze mouwen nog eens extra op. Binnen enkele dagen hadden we een goede locatie op het oog, vorige week hadden we daarvan de sleuteloverdracht en de dag daarna kwamen de eerste vrachtwagens met artikelen binnen, die dezelfde dag alweer naar klanten werden verzonden.”

De Jamani Group is een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland die vooral behoefte heeft aan ondernemer­schap en partners die minstens net zo snel kunnen schakelen als zij zelf. Maurice Rustwat, een van de directeuren van de Jamani group: ‘’ Deze samenwerking met Montapacking zorgt ervoor dat wij constant kunnen blijven verbeteren en geeft ons de mogelijkheid om samen hard te blijven groeien en in te blijven spelen op nieuwe kansen in de markt”
Per 1 januari 2021 werd er door Montapacking voor de Jamani Group ook al een nieuwe vestiging opgestart in Veen. In deze vestiging worden planten verwerkt die online door o.a. Floralove.nl, tevens onderdeel van de Jamani Group, worden verkocht.

50 banen erbij in Den Bosch
Het onlangs aangekochte distributiecentrum van Montapacking in Den Bosch beslaat 13.000 m2 en zal de komende weken verder worden ingericht. Voor het einde van dit jaar zal het pand volledig worden gevuld. In totaal komen er ongeveer 50 nieuwe banen in deze vestiging.

Over Jamani Group BV
De Jamani Group BV is een fusie van Dekbed-Discounter.nl, de grootste online beddenverkoper van de Benelux, en De Arend, een van Nederlands grootste specialisten in meubilair voor horeca, zorg, kantoor en onderwijs. De twee bedrijven hadden in 2020 een gezamenlijke omzet van 100 miljoen euro en 200 personeelsleden. Jarno Goesten van De Arend en Maurice Rustwat en Niels Verwij van Dekbed-Discounter.nl zijn de ondernemers achter deze onderneming. Sinds juli 2019 is Koopjedeal.nl ook onderdeel van de groep.
Jamani Group BV groeit hard en blijft nieuwe webshops en assortimenten toevoegen om klanten altijd de beste aanbiedingen en producten te bieden.

Over Montapacking
Montapacking wil logistiek elke dag nóg leuker en beter maken, voor webshops, voor hun klanten en voor hun eigen medewerkers. Het fulfilmentbedrijf verzorgt met meer dan 1.000 enthousiaste medewerkers de logistiek voor ruim 1.400 webwinkels. Dat doet men vanuit verschillende magazijnen die verspreid liggen door het hele land. Deze decentrale organisatie creëert een relatieve kleinschaligheid, waardoor de lijnen met de klanten kort blijven, ook al is Montapacking een van de grootste en snelst groeiende fulfilment bedrijven in Nederland. Het bedrijf heeft een sterke focus op IT en innovatie. Alle IT systemen worden in eigen huis gebouwd en zijn gebaseerd op slimme data science en AI. Aansluiting op elk gewenst verkoopplatform is snel te realiseren in combinatie met een fysieke voorraad in een van de magazijnen van Montapacking. Sinds enkele maanden heeft Montapacking haar software ook beschikbaar gesteld aan bedrijven die hun logistiek zelf willen uitvoeren. Ook door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt wordt met plezier gewerkt aan de beste service voor hun klanten.

Meer van Montapacking:
Website Montapacking
Bedrijfsprofiel Montapacking