Troostwijk Veilingen – Groot aanbod grafische- en verpakkingsmachines

Online veiling inventaris Wial en Brinkmail


PERSBERICHT

Amsterdam, 27 juli 2018

 

Online veiling inventaris Wial en Brinkmail

Groot aanbod grafische- en verpakkingsmachines

Fulfilment en direct mail. Dat waren de twee specialisaties van Wial, dat naast de vestiging in Etten-Leur kort geleden ook branchegenoot Brinkmail in Enschede overnam. Helaas leidde de overname niet tot het gewenste resultaat en heeft men de activiteiten moeten staken. De gespecialiseerde inventaris wordt nu online geveild vanuit de twee bedrijfslocaties. De veilingen zijn 20 juli van start gegaan en sluiten op respectievelijk 31 juli en 1 augustus. Op 30 juli kunnen alle aangeboden goederen bekeken worden.

Compleet aanbod
Voor bedrijven die actief zijn in de grafische industrie en voor bedrijven die zich bezighouden met opslag en verzending van producten is er een zeer compleet, specialistisch aanbod. Zo is er een programmeerbare papiersnijmachine van Perfecta, zijn er tassen vouwmachines van Heidelberg, complete papiersnijlijnen, couverteerlijnen, verzamelverpakkingslijnen en verzamelhechtlijnen.

Voor opslag en intern transport zijn er stellingen van Stow en SLP, hefwagens, pallettrucks, vorkheftrucks en is er een complete magazijninventaris met rollerbanen en hefplateaus. Veilingmeester Teun van Leeuwen: “Wial Etten-Leur was een begrip in de sector en ook Wial Enschede – het voormalige Brinkmail – is een bekende naam. Een deel van dat bedrijf gaat gelukkig een doorstart maken met als doelstelling om zoveel mogelijk werkgelegenheid te behouden.”

Perfect onderhouden
Alle machines zijn compleet en zeer goed onderhouden. Teun van Leeuwen: “We verwachten zeer veel interesse voor dit aanbod. Het biedt een uitgelezen kans om snel productiecapaciteit te vergroten of een bedrijf te starten zonder direct te hoeven investeren in nieuwe apparatuur. Online veilen is snel, transparant en veilig en is daarom ook voor buitenlandse kopers een goed kanaal om machines te kopen. Voor deze veiling verwachten we vooral veel belangstelling uit Oost Europa.”

Over de veiling
Er wordt vanuit twee locaties geveild: Etten-Leur en Enschede. Beide veilingen zijn 20 juli van start gegaan.

Etten-Leur
De bezichtiging van de veilingitems vindt plaats op 30 juli van 10:00-16:00 uur
Locatie: Hermelijnweg 9, 4877 AE Etten-Leur

Informatie over deze veiling en alle veilingitems zijn te bekijken via deze link:
https://www.troostwijkauctions.com/nl/packaging-machinery/01-27112/

Enschede
De bezichtiging van de veilingitems vindt plaats op 30 juli van 9:00-12:00 uur
Locatie: Ir. Hanlostraat 15, 7547 RD Enschede

Informatie over deze veiling en alle veilingitems zijn te bekijken via deze link:
https://www.troostwijkauctions.com/nl/packaging-machinery/01-27102/

Over Troostwijk Veilingen
Troostwijk Veilingen vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Veilingen verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Veilingen veilt per jaar  zo’n 280.000 kavels en doet taxaties voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, hout en bouw. Opvallende recente veilingen zijn die van Circus Renz, V&D, militaria (Tank uit de film ‘Fury’), Friesland Campina en Imtech. Het bedrijf heeft vestigingen in 16 landen en kopers in 127 landen.

www.troostwijkveilingen.nl

https://www.linkedin.com/company/troostwijk-veilingen-b-v-troostwijk-auctions/

 Meer van Troostwijk Veilingen

Troostwijk Veilingen website

Troostwijk Veilingen bedrijfsprofiel