Keola – Keola richt vizier ook op Scandinavië

E-bike-fabrikant opent vestiging in Denemarken


PERSBERICHT

Amersfoort, 20 maart 2018

 

E-bike-fabrikant opent vestiging in Denemarken

Keola richt vizier ook op Scandinavië

E-bike-fabrikant Keola heeft Denemarken gekozen als basis voor Scandinavië. Het bedrijf opende begin maart een verkoopkantoor, showroom en magazijn op het eiland Jutland. Het Deense Keola staat onder leiding van Peter Broløs, die eerder CEO was van grote fietsleveranciers.

Vanuit deze nieuwe vestiging wil Keola uiteindelijk vaste grond in alle Scandinavische landen krijgen. Keola-directeur Victor Weng: “We beginnen in Denemarken, omdat het een echt fietsland is. Er heerst een mooie fietscultuur en wij zijn ervan overtuigd dat de Denen toe zijn aan onze e-bikes.”

Dealernetwerk
Peter Broløs is inmiddels enkele weken aan de slag om voor de merken VanDijck en Keola een dealernetwerk op zetten. “Door hun design, afwerking en kwaliteit sluiten onze e-bikes perfect aan bij de Deense smaak en eisen. Vooral ook omdat styling en frame één geheel zijn. Vanzelfsprekend geven wij onze Deense dealers uitgebreide ondersteuning op marketinggebied”, aldus Weng. Met haar Scandinavische activiteiten zet Keola een volgende , belangrijke stap op het internationale pad. Het bedrijf is verder actief in België, Frankrijk en Duitsland.

Peter Broløs geeft leiding aan de Deense vestiging van Keola

Over Keola
Keola is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Zij heeft haar expertise opgebouwd door nauwe samenwerking met rijwielspeciaalzaken in Europa en A-merk-fabrikanten en -leveranciers uit de hele wereld voor de elektrische fietsen. Zo zijn jarenlange ervaring en kennis in de e-bikes verwerkt. Naast de fabriek in Roosendaal beschikt Keola over een fabriek en tevens R&D center in Nantong, China, voor de elektronische componenten, een design center in Amersfoort en diverse verkoopkantoren in Europa.

Peter Broløs geeft leiding aan de Deense vestiging van Keola.
Peter Broløs geeft leiding aan de Deense vestiging van Keola.

Meer van Keola

Keola website

Keola bedrijfsprofiel