Brink Climate Systems – Wij strijden mee voor gezonde binnenlucht

Brink wordt bedrijfsvriend van het Longfonds


PERSBERICHT

Staphorst, 6 februari 2018

 

Brink wordt bedrijfsvriend van het Longfonds

Wij strijden mee voor gezonde binnenlucht

Brink Climate Systems heeft op de VSK 2018 bekendgemaakt dat zij bedrijfsvriend is geworden van het Longfonds. Het Longfonds maakt zich sterk voor gezonde lucht zowel binnen als buiten en gezonde longen. Brink ondersteunt dit streven van harte. De vriendschap onderstreept hoe belangrijk de  binnenluchtkwaliteit van een woning is voor een goede gezondheid. Brink zet hiermee in op ‘Health & Wellness’ voor de eindgebruiker en versterkt zo haar ‘Air for Life’-ambitie. Het Longfonds is op de VSK prominent aanwezig op de stand van Brink (hal 8, B036).

Ook je huis moet goed kunnen ademhalen
Echt goede luchtkwaliteit houdt voor Brink in dat ook aan alle aspecten van die kwaliteit aandacht wordt besteed. Dat betekent niet alleen de aanvoer van verse buitenlucht met voldoende zuurstof, maar ook lucht die volstrekt vrij is van stof, fijnstof, pollen en schimmels. Uiteraard is er ook aandacht voor de juiste luchtvochtigheid en warmte en koelte van de aangevoerde lucht. Net zoals de longen bij een mens, zorgt een goed ventilatiesysteem voor een gezonde woning.

De nieuwe systeemmodule Pure induct haalt alle verontreinigen uit de lucht. De module filtert de lucht en verwijdert door ionisatie zelfs de kleinste stofdeeltjes uit de verse ventilatielucht. Op deze manier zorgt het voor de noodzakelijke schone en gezonde binnenlucht. Voor mensen met gevoelige longen zeker een uitkomst.

Een goede luchtvochtigheid in de woning draagt ook bij aan een gezond binnenklimaat. De  luchtbevochtiger Evap, eveneens een systeemmodule voor in het ventilatiekanaal, brengt de luchtvochtig­heid in koude periodes naar een gezond niveau.

Health & Wellness
Gezond wonen en je goed voelen is waar het om draait, zeker in je eigen huis. Met de oplossingen van Brink, de longen van je huis, is dat nu voor iedereen mogelijk.

Over Brink
Brink is specialist in ventilatie met warmteterugwinning, verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Brink streeft er naar om welbevinden en gezondheid in woningen, kantoren en bedrijfspanden te creëren. Met de zeer innovatieve oplossingen op het gebied van ventilatie, verwarming, koeling en warmwaterbereiding wordt dit mogelijk gemaakt. Brink past haar kennis toe en denkt mee met haar klanten over complexe installatievragen. Bezoek Brink op de VSK: Hal 8 / Stand B036.

https://www.brinkclimatesystems.nl/nl-nl/bedrijfsvriend-longfonds

Twitter: https://twitter.com/brinkcs (@Brinkcs)
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/brink-climate-systems/ (@brink-climate-systems)
YouTube: https://www.youtube.com/user/brinkclimatesystems

Meer van Brink Climate Systems B.V.

Brink Climate Systems B.V. website

Brink Climate Systems B.V. bedrijfsprofiel