Troostwijk Veilingen – Modern machinepark van zonweringfabriek geveild

Online bieden op ruim 1300 items


PERSBERICHT

Amsterdam, 17 januari 2018

 

Online bieden op ruim 1300 items

Modern machinepark van zonweringfabriek geveild

PBS- Sun & Outdoorsystems in Tilburg sluit zijn deuren. Een doorstart leidde jammer genoeg niet tot het gewenste resultaat. Vanuit de recentelijk nog nieuw ingerichte bedrijfsruimte wordt nu een aantal moderne machines en toebehoren online geveild door Troostwijk Veilingen. Zo gaat een recentelijk aangeschafte Asco Impuls las/vouwmachine uit 2017 onder de virtuele hamer. De veiling is 29 december van start gegaan en sluit 25 januari a.s. De kijkdag vindt plaats in Tilburg op 24 januari van 10 tot 4 uur.

Groot aanbod
Martijn van Schie, veilingmeester bij Troostwijk Veilingen: ‘Het is ontzettend jammer dat de doorstart niet gelukt is, maar deze veiling geeft iedereen in de metaal- en zonweringbranche nu de kans om te bieden op kwalitatief zeer goede machines die nog jaren meekunnen en daarom zeker een tweede leven verdienen.’
In totaal kan geboden worden op maar liefst 1330 items, waaronder een complete poedercoatlijn van Emotech bestaande uit een badenlijn, railsysteem, spuitinstallaties en oven. Daarnaast wordt ook de volledige metaalbewerkingsafdeling ter veiling aangeboden. En wat te denken van naaimachines van merken als Emotech, Dürkopp Adler en Pfaff. Naast boor-, frees- en zaagmachines maken niet alleen vele andere elektrische gereedschappen, maar ook stellingen, vele rollen zonweringdoek en kantoormeubilair deel uit van het veelzijdige aanbod van deze veiling.

PBS
Producent voor alle Branche Specialisten, PBS, startte in 1980 als zelfstandig familiebedrijf en onafhankelijk producent van buitenzonwering. De onderneming vervaardigde, volledig in eigen beheer, op maat gemaakte buitenzonweringen voor consumenten en de zakelijke markt inclusief het poedercoaten in meer dan 200 kleuren en coatingvarianten van alle aluminiumonderdelen.

Over de veiling
De online veiling is gestart op 29 december 2017 en sluit op 25 januari 2018
De bezichtiging van de veilingitems vindt plaats op 24 januari  van 10:00-16:00 uur
Locatie: Hectorstraat 17 – 5047 RE Tilburg

Informatie over de  veiling en alle veilingitems zijn te bekijken via deze link:  https://www.troostwijkauctions.com/nl/powder-coating-line/01-25709/

Over Troostwijk Veilingen
Troostwijk Veilingen vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Veilingen verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Veilingen veilt per jaar  zo’n 500.000 kavels en doet taxaties voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, hout en bouw. Opvallende recente veilingen zijn die van Circus Renz, V&D, militaria (Tank uit de film ‘Fury’), Friesland Campina en Imtech. Het bedrijf heeft vestigingen in 16 landen en kopers in 127 landen. 

www.troostwijkveilingen.nl

https://www.linkedin.com/company/troostwijk-veilingen-b-v-troostwijk-auctions/


Meer van Troostwijk Veilingen

Troostwijk Veilingen website

Troostwijk Veilingen bedrijfsprofiel