Communicatieadvies

Nieuwswaardige content

Als pr bureau ondersteunen wij al ruim 27 jaar merken en bedrijven met creatieve public relations. Uit de commerciële verhalen van een onderneming halen wij de nieuwswaardige feiten, waarmee het bedrijf zich kan onderscheiden in de markt. En waarmee we ook derden voor het bedrijf interesseren. Denk daarbij aan partijen als: redacties, journalisten, bloggers, micro-influencers en social media gebruikers. Op basis van ons Merk Essentie Model formuleren we voor onze klanten een centrale boodschap die het terugkerend element, de rode draad, is in alle content. Met onze cross-mediale aanpak zorgen we er daarna voor dat alle uitingen elkaar versterken. Uitgekiende contentplanning zorgt voor onderlinge verdieping van de verschillende marketing en pr-kanalen zoals SEO/SEA, social media en persberichten.


Tweerichtingsverkeer

Interactie staat bij ons centraal. Daarom zoeken we altijd intensief de dialoog met journalisten en stakeholders. We regelen interviews en persbijeenkomsten. Zetten evenementen en online marketingkanalen strategisch in. Een goede online content­strategie is pas echt succesvol als daardoor interactie ontstaat. Daarnaast leggen we contact met relevante stakeholders, universiteiten, experts, instituten en organisaties die voor nóg meer geloofwaardigheid kunnen zorgen. Want wat derden over je zeggen, heeft veel meer impact dan welke reclame ook.


Specialisten

We werken met specialisten die niet alleen adviseren, maar ook content ontwikkelen, trainingen geven en online marketing en communicatie optimaliseren. Zelf hebben we specialisten in huis op het gebied van communicatieadvies, online marketing, media en content. Maar we maken ook veelvuldig gebruik van professionals binnen ons netwerk.

Onze senior communicatieadviseurs ondersteunen bedrijven effectief met een uitgebreid scala aan diensten: public relations, free publicity, branding, marketing en communicatie, contentmarketing, copywriting, merkactivatie, storytelling en sales. Onze diensten omvatten verder mediatraining, training in presentatietechnieken en coaching. Jouw boodschap vertalen we naar de juiste middelen zoals persberichten, interviews, posts, blogs, onderzoek, events, nieuwsbrieven, video’s, infographics en animaties.