Troostwijk – Mercedes-Benz personenauto’s in uitstekende staat

Taxibedrijf veilt deel wagenpark en werkplaatsinventaris


PERSBERICHT

Amsterdam,  7  september 2017

 

Taxibedrijf veilt personenauto’s, rolstoelbussen en werkplaatsinventaris

Mercedes-Benz personenauto’s in uitstekende staat

Troostwijk veilt voor het Tilburgse bedrijf Quattrotax een deel van het wagenpark en de  werkplaatsinventaris. Het taxibedrijf raakte bij een aanbesteding het regiovervoer in Midden-Brabant kwijt en vroeg faillissement aan. Een doorstart zorgt ervoor dat een aantal chauffeurs aan het werk blijft. Veilingmeester Andrej Pieterson verwacht dat er vooral veel belangstelling zal zijn voor de Mercedes-Benz personenwagens die voor zowel taxibedrijven als particulieren interessant zijn. De veiling is reeds van start gegaan en sluit 18 september a.s. De kijkdag vindt plaats in Tilburg op 13 september.

Specialistische werkplaatsinrichting
“De complete werkplaatsinrichting biedt alles wat een professioneel garagebedrijf kan gebruiken”, aldus Andrej. “Naast balanceerapparatuur, bandenafnemers en divers gereedschap is er een extra brede 4-tons hefbrug. Deze is speciaal geschikt voor taxibussen. Een bedrijf dat uit wil breiden, of iemand die zijn eigen garagebedrijf wil starten, moet zeker op de kavels van deze veiling bieden.”

Mercedes-Benz personenauto’s
Het inkrimpen van het wagenpark betekent dat er een aantal personenauto’s van Mercedes-Benz beschikbaar komen. Andrej: “De Mercedes-Benz personenauto’s van het type E-klasse CDI zijn vrijwel allemaal in uitstekende conditie. Ze staan al 3 jaar als taxi geregistreerd en zijn voorzien van blauwe kentekenplaten. Dat betekent dat deze auto’s niet alleen voor taxibedrijven maar ook voor particulieren interessant zijn.  Na 3 jaar taxiregistratie hoeft er geen BPM meer betaald te worden en dat scheelt veel geld. De nieuwe eigenaar kan gratis bij het RDW een geel kenteken aanvragen en hoeft alleen nog maar twee nieuwe gele kentekenplaten te laten maken.” Behalve 11 type E-klasse worden er ook een type C-klasse en enkele rolstoelbussen Mercedes-Benz Sprinter geveild.

Over de veiling
De online veiling is 6 september gestart en sluit op 18 september 2017
De bezichtiging van de veilingitems is op 13 september 2017 van 09:00 – 12:00 uur
Locatie: Orionstraat 55E – 5051 BR Tilburg

De specifieke veiling en alle daarbij behorende details zijn te bekijken via deze link:

https://www.troostwijkauctions.com/nl/mercedes-benz-taxis/01-25086/


Over Troostwijk
Troostwijk vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk veilt per jaar  zo’n 500.000 kavels en doet taxaties voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, hout en bouw. Opvallende recente veilingen zijn die van Circus Renz, V&D, militaria (Tank uit de film ‘Fury’), Friesland Campina en Imtech. Het bedrijf heeft vestigingen in 16 landen en kopers in 127 landen. 

www.troostwijkveilingen.nl


Meer van Troostwijk Auctions & Valuations

Troostwijk Auctions & Valuations website

Troostwijk Auctions & Valuations bedrijfsprofiel