Troostwijk – Keukenspecialisten veilen showroomkeukens

Eyecatcher op volgende Troostwijkveiling: een echte Greyhound bus


PERSBERICHT

Amsterdam, 7 september 2017

 

Unieke kans voor aannemers en particulieren

Keukenspecialisten veilen showroomkeukens

Keukens met of zonder kookeiland, designkeukens, luxe keukens en eenvoudige keukens. Troostwijk Auctions & Valuations veilt een groot aantal keukens van gerenommeerde speciaalzaken die in het najaar hun showroom vernieuwen. Een unieke kans om een complete showroomkeuken te kopen ‘voor een zeer interessante prijs’. De veiling vindt plaats vanuit vier locaties, Alphen a/d Rijn, Etten-Leur, Renesse en Werkendam. De kijkdagen zijn op alle vier locaties gepland op 9 september. De landelijke online veiling sluit op 11 september.

Wie de online veiling bezoekt, wordt verrast door het gevarieerde aanbod. Direct valt de lange lijst met eigentijdse keukens op. Opvallende voorbeelden zijn een Pronorm greeploze designkeuken, een New Classixx houten hoekkeuken en een Nobilia meervoudig opgestelde keuken. Naast complete keukens gaat ook veel keukenapparatuur onder de virtuele hamer. Zo is er keuze uit Engelse fornuizen, stoomovens, multifunctionele ovens, combi-stoomovens, vriezers, koelkasten voor blikjes, keramische kookplaten tot en met design wandschouwen en afzuigkappen.

September keuken actiemaand
Veilingmeester Frank Adam: “September is een echte keuken actiemaand. Omdat het in de keukenbranche belangrijk is om klanten steeds te blijven verrassen, wordt elk najaar de showroom volledig vernieuwd. Met als gevolg deze veiling die met name voor aannemers en particulieren een absolute buitenkans is. In de loop van september zullen wij meer van deze veilingen organiseren.”

Ook badkamers en accessoires
De veiling omvat overigens meer dan alleen keukens. Omdat een aantal keukenspecialisten ook badkamers aanbiedt, zijn ook die vertegenwoordigd op deze online veiling. Er is onder andere een ruime keuze aan badkameraccessoires, zoals fonteinen en spiegels. Frank Adam: “Ook bieden we veel bijzondere woonaccessoires aan, zoals tafel- en wanddecoraties, designlampen en andere verrassende items. Allemaal zaken die een huis extra kunnen verfraaien. Kortom, de veiling is voor een brede kopersgroep een ideale gelegenheid om toe te slaan.”

Over de veiling
De online veiling is gestart op 1 september en sluit op 11 september 2017
De bezichtiging van de keukens is op 9 september van 10.00-16.00 uur, op elk van de vier locaties.
Locaties: zie onderstaande link

Informatie over de veiling en alle veilingitems vindt u via deze link:

https://www.troostwijkauctions.com/nl/kitchens-bathrooms/01-23752/

Over Troostwijk
Troostwijk vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk veilt per jaar  zo’n 500.000 kavels en doet taxaties voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, hout en bouw. Opvallende recente veilingen zijn die van Circus Renz, V&D, militaria (Tank uit de film ‘Fury’), Friesland Campina en Imtech. Het bedrijf heeft vestigingen in 16 landen en kopers in 127 landen.

www.troostwijkveilingen.nlMeer van Troostwijk Auctions & Valuations

Troostwijk Auctions & Valuations website

Troostwijk Auctions & Valuations bedrijfsprofiel